Kunststofreparaties

Compoship is van oudsher gespecialiseerd in het repareren van kunststofschades aan zeil- en motorjachten.

In de afgelopen tien jaar hebben we ruime ervaring opgedaan in het herstellen van gelcoatkrassen, gelcoatsterren en gelcoatblaasjes en tevens het repareren van laminaatschades (zowel polyester als epoxy). Het repareren van omvangrijke schades zoals een aanvaringsschade, brandschade en constructieproblemen bij jachten is bij ons in vertrouwde handen.

Onze kernkwaliteiten zijn als volgt samen te vatten:


• Onze reparaties zijn compleet onzichtbaar
• Wij geven een levenslange garantie op de reparaties die wij uitvoeren
• Wij werken op de locatie die u het beste uitkomt
• Een ongeëvenaarde prijs/kwaliteitsverhouding

Onzichtbare reparaties
In Nederland zij er vele werfjes die composietreparaties aanbieden. Vrijwel iedereen kan wel een potje polyester hard maken, dat kun je zelfs een aap leren. Aanbieders van kwalitatief hoogwaardig uitgevoerde reparaties zijn echter zeer dun gezaaid. Indien uw schip averij heeft opgelopen, wilt u natuurlijk dat uw schip weer in de oorspronkelijke staat terugkeert, zonder visuele kleurverschillen, pitjes en deuken in het gerepareerde vlak. Dit is alleen mogelijk door een combinatie van vakmanschap en de juiste materialen en gereedschappen, zoals deze door ons worden aangeboden.

Levenslange garantie
Als enige werf in Nederland krijgt u van ons levenslange garantie op de reparatie. Het is praktisch uitgesloten dat u achteraf kleurverschillen krijgt, dat de reparatie loslaat of dat er naderhand blaasjes ontstaan. Bij het repareren wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur, bijvoorbeeld onze kleurencomputer. Het is de combinatie van vakmanschap en hightech apparatuur die ons in staat stelt deze garantie te geven.

Uitvoering op een locatie die u het beste uitkomt
Ons reparatieteam is volledig mobiel. Door middel van bedrijfsvoertuigen die volledig zijn uitgerust met alle materialen en gereedschappen, zijn wij in staat om op elke locatie in Nederland en daarbuiten een hoogwaardige reparatie aan een kunststof vaartuig te realiseren.

Een ongeëvenaarde prijs/kwaliteitsverhouding
Uw kosten zijn gegarandeerd het laagste als u uw reparatie onzichtbaar en duurzaam door ons laat uitvoeren. Door ons lage uurtarief, schappelijke materiaalprijzen en het voorkomen van extra kosten doordat het schip op de door uw gewenste locatie gerepareerd kan worden, zijn onze prijzen het laagst in de bedrijfstak. Vraag daarom vandaag nog een online offerte aan.